Julinka má nového kamaráda a zkouší agility

10.11.2013 18:13

Jelikož nám umřel bíglík Benji a Bugsy z toho byl nešťastný a ani Julinka ho nedokázala rozveselit. Tak jsme se rozhodli, že mu pořídíme nového kamaráda. No a náhodou blízko našeho bydliště prodávali štěňátka bígla a tak jsme si domů přivezli prcka Buddyho. Julinka se ho nejdřív trochu bála, protože nevěděla, že existuje něco tak malého. Nakonec se z nich stali velcí kamarádi. Pořád si hrají a dovádí spolu. Julinka je při hře hodně opatrná a drží, i když ji Buddy kouše ostrými zoubky.

Tento týden jsme začaly s Julinkou chodit na agility a moc nás to baví. Chodíme k super učiteli Radovanu Liškovi (chodíme k němu i do školičky, https://www.vycvikpsuaagility.cz/index.html). Julinku baví běhat do tunýlku a zase ven. Celkem rychle to pochopila, ale ostatní překážky nebudou vůbec lehké. Těšíme se na další hodinu :) Na Vánoce asi dostane Julinka nějaké překážky.

Jinak podzim si s Julinkou užíváme :) Chodíme na procházky a Julča běhá radostně po poli a nosí balonek. Sice je pořád špinavá, ale hlavní je, že je šťastná :) Občas se na procházkách seznámíme s novým psím kamarádem. Tento týden to byla bulteriérka Roxy, s kterou Julinka dováděla na poli a pořádně si to užila :)

Dneska jsme byly na cvičáku ve Znojmě a hodinu a půl jsme trénovaly. Julince se ale dneska moc nechtělo pracovat, měla náladu na hraní, ale nakonec se překonala a celkem poslouchala. Tento týden zapracujeme na chůzi u nohy, protože to nám dělá trošku problém :)

Nové fotky jsou ve fotogalerii :)